Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Tι είναι το microsoft office;

Το Microsoft office είναι μια σουίτα εφαρμογών γραφείου για windows και mac.Σήμερα χρησιμοποιείτε απο δισεκατομμύρια χρήστες,είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά.Πλέον χρησιμοποιείτε ακόμα και σε κινητά τηλέφωνα με την ονομασία Microsoft office mobile.Τον Αύγουστο του 1988 το microsoft office.Η πρώτη έκδοση  περιείχε  το word,excel και το power point.Ας περάσουμε στο σήμερα,η σουίτα του office 13 περιέχει το word,excel,outlook,one note,power point,visio,word viewer.


Τι είναι το word;
 

  To word είναι πρόγραμμα επεξεργασίας κείμενου,σχεδιασμένο για να σας βοηθά να δημιουργείτε έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας.Έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να σας βοηθήσει οργανώσετε και να συντάξετε τα κείμενα σας .το word σας έχει πρότυπα όπως βιογραφικό σημειώματα ,ατζέντες,επαγγελματικές κάρτες  καθώς και μεγάλη ποικιλία πρότυπων που είναι διαθέσιμα στο office.com.




Tι είναι το excel; 


Tο excel είναι λογισμικό που σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε πίνακες καθώς και να υπολογίζετε  και να αναλύσετε δεδομένα.μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες που θα υπολογίζουν αυτόματα τα σύνολα των αριθμητικών Τίμων που εισάγετε και να δημιουργήσετε άπλα γραφήματα.





Τι είναι το access;




Το access μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μια βάση δεδομένων.τι είναι βάση δεδομένων?η βάση δεδομένων είναι ένα εργαλείο συλλογής και οργάνωσης Πληροφοριών.οι βάσεις δεδομένων χρησιμοποιούνται για να αποθηκέυουν πληροφορίες όπως για άτομα,προϊόντα,
παραγγελίες ή οτι άλλο θέλετε.





Τι είναι το Power point ;



Το power point σας επιτρέπει να δημιουργήσετε υλικό πρός παρουσίασει με προβολέα.Η χρήση αυτού του λογισμικού είναι για να δημιουργήσετε μια αναφορά ή μια πρόταση που ονομάζεται παρουσίαση.μπορείτε να δημιουργήσετε οθόνες,μέσα σε αυτές μπορείτε να βάλετε κείμενο,φωτογραφίες,εικόνες,σχέδια πίνακες ,γραφήματα και ταινίες και να μεταβαίνετε απο το ένα στοιχείο στο άλλο,όπως σε μια προβολή παρουσίασης.



Τι είναι το outlook?






Το outlook είναι πρόγραμμα που σας επιτρέπει να στέλνετε/λαμβάνετε email αλλά και να διαχειρίζεστε το ημερολόγιο και της επαφές σας .








Τι είναι το One note?



 Το One note είναι ένα ψηφιακό σειμειωματάριο που μπορείτε να αποθηκέυσετε εκεί της πληροφορίες και της σειμειώσεις σας.Το One note σας προσφέρει πρόσβαση κάθε στιγμή και απο οποιοδήποτε σημείο θέλετε,ακόμα και απο το κινητό σας τηλέφωνο.






Τι είναι το visio;


Το visio είναι μια εφαρμογή γραφικών και σχεδίασης που σας βοηθάει να οπτικοποιείται.μπορείτε να μετατρέψετε σύνθετο κείμενο ή πίνακες που είναι δυσνόητοι σε διαγράμματα visio.Παρέχει σύγχρονα σχήματα και πρότυπα για μια ποικιλία αναγκών δημιουργίας διαγραμμάτων,συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης τεχνολογιών πληροφορικής,της μοντελοποίησης,της δόμησης και αρχιτεκτονικής και πολλά ακόμα.



Τι είναι το word viewer?
 

Το word viewer είναι ένα μικρο πρόγραμμα με το οποιο μπορείτε να μοιραστείτε έγγραφα με κάποιον που δεν έχει εγκατεστημένο το microsoft office.Το word viewer επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν τα έγγραφα καθώς και την δυνατότητα να τα εκτυπώσουν.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας....