Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Eset nod32 antivirus/smart security 7.0.302 με crack


Οι άνθρωποι που δουλεύουν  στην Eset είναι συνεχώς ένα βήμα μπροστά στην καταπολέμηση  ιων και απειλών του διαδικτύου,δημιουργώντας όλο και πιο δυνατά εργαλεία για την προστασία του χρήστη.Με νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά,όπως τα Exploit Blocker, Advanced Memory Scanner, Vulnerability Shield και ESET Social Media Scanner, η έκδοση 7 προσφέρει ταυτόχρονα ισχυρή προστασία και ευκολία στη χρήση, χωρίς όμως να επηρεάζει την απόδοση του συστήματος.

Τι προσφέρουν τα νέα χαρακτηριστικά ;

Το Exploit Blocker, ένα καiνούριο χαρακτηριστικό που στόχο έχει την ίδια τη μέθοδο εκμετάλλευσης των εφαρμογών με κενά ασφαλείας, συνεπώς η δράση του είναι γενική και δεν εξαρτάται από την οικογένεια  payload/malware που τελικά μολύνει το σύστημα. Προσφέρει προστασία ενάντια σε νέο και άγνωστο κακόβουλο λογισμικό, γνωστό  ως zero day threats.
 

Το Vulnerability Shield, που αποτελεί τη βελτιωμένη εκδοχή του Personal Firewall στο   ESET smart security, προσφέρει ισχυρή προστασία ενάντια στις απόπειρες εκμετάλλευσης γνωστων τρωτών σημείων του δικτύου.

Το  Advanced Memory Scanner, μία μέθοδος που δρά μετά την εκτέλεση,στοχέυοντας στην  ανίχνευση malware που δεν έχει εντοπιστεί από άλλες τεχνολογίες.



Άν έχετε Antivirus ή κάποιο πρόγραμμα προστασίας,υπάρχει περίπτωση να μπλοκάρει την σελίδα http://www.nsanedown.com/, επιδή την βλέπει ώς κακόβουλο ιστότοπο.Είναι ψέυτικη απειλή και την μπλοκάρουν τα περισσότερα antivirus επιδή περιέχει πειρατικό υλικό.Επομένως αν θέλετε να έχετε πρόσβαση στα Link,έτσι ώστε να κατεβάσετε τα προγράμματα,crack ή keygen πρέπει να απενεργοποιήσετε την προστασία σας για 10 λεπτά και να κάνετε την δουλειά σας.


Download link:Eset nod32 antivirus
                            Eset nod32 smart security


Νsane

updated 24/3/2014











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας....