Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ποιά είναι τα καλύτερα free antivirus ?


Το δωρεάν σε πολλούς αρέσει,όπως και να το κάνουμε ηχεί ωραία στο αυτί.αν ψάξετε στο νετ θα δείτε πολλές ενδιαφέρουσες λύσεις για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας.ο κάθε υπολογιστής πρέπει να έχει από ένα antivirus.
Οι λογοι;Πολλοί!ένας από τους βασικότερους λόγους είναι οι ηλεκτρονικές αγορές που κάνουμε με κάρτες.είναι εύκολο κάποιος να κλέψει τους κωδικούς και να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας.Με ενα καλό antivirus  δεν είστε 100% σίγουροι ότι θα είστε προστατευμένοι αλλά υπάρχουν σίγουρα λιγότερες πιθανότητες να δεχθείτε επίθεση.

Ας δούμε ποιο είναι το καλύτερο δωρεάν antivirus για το 2014
















Στο πίνακα βλέπουμε τις βαθμολογίες με αστεράκια.Το Avast,AVG,Bitdefender και το Shophos.ξεχωρίζουν μακράν απο τα υπόλοιπα.Το Bitdefender με το Shophos έχουν πάρει την καλύτερη βαθμολογία,αφήνοντας πίσω το Avast και το AVG και όχι άδικα αφού προσφέρουν πλήρη προστασία στο χρήστη αλλά είναι και καλύτερα σε λειτουργικότητα  σε σύγκριση με Avast  και καθαρισμό του συστήματος από ιούς σε σύγκριση με το AVG.
Τα καλύτερα προγράμματα για αφαίρεση ιων είναι το Sophos removal tool,panda cloud tool και το malwarebytes.Να σας ενημερώσω πως τα παραπάνω δεν υπάρχουν στο πίνακα καθώς δεν τα χρησιμοποιούμε για να προστατευτούμε από ιούς αλλά για να τους αφαιρέσουμε απο το σύστημα μας και μόνο,είναι καθαρά λυσεις 'εκτακτης ανάγκης.
Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολλές επιλογές, μερικές είναι καλύτερες σε σύγκριση με άλλες.Δεν θέλω να επιρεάσω κανέναν,μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας τα antivirus και να δείτε αν πραγματικά ισχύουν ή οχι οσα λέγοντε οτι προσφέρουν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας....