Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ποιός είναι ο καλύτερος Browser ;




Ποιός είναι ο καλύτερος browser?Δύσκολη ερώτηση,είναι και οι 4 δωρεάν και βελτιώνονται συνεχώς, παρόλαυτά είναι δύσκολο να τους συγκρίνεις.Ο κάθε χρήστης διαλέγει ποιός του ταιριάζει και πράττει αναλόγως.



O Chrome της google είναι πιο γρήγορος από τον Firefox και πιο ασφαλής από τον Explorer, έχει κάποια μικροπροβλήματα με τα αρχεία GIFFirefox Mozilla έχει πολλά add-ons και είναι πιο ασφαλής από τους υπόλοιπους.Έχει κάποια προβλήματα όταν ανοίγουμε πολλές καρτέλες ταυτόχρονα αλλά παραμένει σταθερόςInternet explorer έχει κατακριθεί στο παρελθόν για τα μεγάλα κενά ασφαλείας που είχε αλλά και γιατί είχε μείνει πολύ πίσω από τον ανταγωνισμό. Η έκδοση 11 όμως είναι αρκετά αξιόλογηOpera υπάρχει από την αρχή του διαδικτύου,δεν κατάφερε ποτέ να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι αξιόλογος.είναι  Γρήγορος,ασφαλείς και αξιόπιστος.

Κανείς browser δεν είναι τέλειος και ούτε πρόκειται να γίνει.Είναι καθαρά θέμα χρήστη και τι ζητάει ο καθένας μας.Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους δοκιμάσετε και να επιλέξετε ποιός σας βολεύει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εδώ μπορείτε να αφήσετε τα σχόλια σας....